Dernier shout - Invisible
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.
Forums
Для гурманів, хто зазвичай обожнює кухнею, однак злиться через хаос у кулінарії! - Version imprimable

+- Forums (http://www.discusnature.net/forum)
+-- Forum : Ma Section (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum : Mon Forum (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Discussion : Для гурманів, хто зазвичай обожнює кухнею, однак злиться через хаос у кулінарії! (/showthread.php?tid=4663)

Для гурманів, хто зазвичай обожнює кухнею, однак злиться через хаос у кулінарії! - AdelineRix - 08-21-2025 03:23 PM

Раніше думала, що добре вмію готувати, але в останні місяці мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка порадила мені переглянути свіжі рецепти, але я не знала, з чого почати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Виявилося, що є величезна кількість сайтів з неймовірними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Особливо мене вразили категорії з ексклюзивними стравами та рецептами різних кухонь світу. За останній місяць я встигла приготувати страву італійської кухні, тайської та ще й марокканської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я усвідомлюю себе впевненим гурманом. Навіть почала вести особистий журнал, де зберігаю всі нові рецепти, які спробувала
Каталог кулінарних рецептів

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it