|
|
Dernier shout - Invisible
|
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.
|
|
|
 |
Для досвідчених кухарів, хто іноді любить приготуванням страв, але злиться через неохайність під ч - Version imprimable
+- Forums (http://www.discusnature.net/forum)
+-- Forum : Ma Section (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum : Mon Forum (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Discussion : Для досвідчених кухарів, хто іноді любить приготуванням страв, але злиться через неохайність під ч (/showthread.php?tid=5142) |
Для досвідчених кухарів, хто іноді любить приготуванням страв, але злиться через неохайність під ч - Louiskip - 09-18-2025 03:06 PM
Глибоко усвідомлюю кожного, яка стомлився від щоденного підбору смачних страви! Раніше я мала цілу купу збережених сторінок у браузері - одні ресурси зі печива, декілька зі м'ясних страв, інші для овочевих рецептів. Завжди не могла знайти потрібне в цьому хаосі! Проте після того, як випадково натрапила на цей каталог, моє власне кулінарне життє поліпшилося! Вже я маю усе в одному зручному порталі - починаючи з простих ідей для повсякденності до святкових рецептів. Найбільше обожнюю той факт, що кожен джерела перевірені тривалим використанням та мають чіткі , покрокові вказівки. Навіть не говорючи що, вже сьогодні приготую в рази оперативніше - не потрібно викидати цілий день на пошуки
Каталог рецептів
|
|
|
|
|
|