Dernier shout - Invisible
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.

Poster une réponse 

Note de cette discussion :
  • Moyenne : 0 (0 vote(s))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для людей, хто захоплюється випічкою, але не терпить плутанину під час приготуванні!
Hier, 06:53 PM
Для людей, хто захоплюється випічкою, але не терпить плутанину під час приготуванні!
Я просто не можу не поділитися історією, що пригодилася з мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя крихітка вимовила бажання, щоб як мама створила щось неймовірно красиве з нагоди великої події. Ваша героїня, звичайно, взялася гортати рецепт серед Google і.... Провела цілих нервущих півтора години свого життя, стрибаючи із сайту у бік сайт! Одні ідеї виявилися нереально заплутані, інші - зі справжніми недоступними компонентами, решта - з тоннами спонсорських посилань. Та ось потім раптово я пригадала щодо цей портал й всього лише за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - мрійливий варіант! Ця знахідка був настільки до безтями покроковим, що навіть навіть моя 12-літня донька здолала мені допомогти. Наприкінці ми створили дивовижний торт, і він виявився ідеальним хітом дня народження. Тепер усі мої подруги не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином я знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
kiskin.shop
Trouver tous les messages de cet utilisateur
Citer ce message dans une réponse
Poster une réponse 

Messages dans cette discussion
Для людей, хто захоплюється випічкою, але не терпить плутанину під час приготуванні! - JoyceRHIBE - Hier 06:53 PM

Aller à :

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it