Dernier shout - Invisible
Vous n'êtes pas autorisé à voir les shouts.

Poster une réponse 

Note de cette discussion :
  • Moyenne : 0 (0 vote(s))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для досвідчених кухарів, хто щодня цікавиться кулінарією, та не терпить неохайність у приготуванн
Hier, 03:18 PM
Для досвідчених кухарів, хто щодня цікавиться кулінарією, та не терпить неохайність у приготуванн
Хочу розказати кулінарною драмою, що трапилася з мною того самого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, аби як мама спекла один особливе з нагоди день народження. Я, як завжди, безумовно, почала переглядати ідею у інтернеті і – уявіть!. Втратила цілісних півтора години, стрибаючи з ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї були занадто з багатоетапні, інші - зі справжніми дивними продуктами, треті - серед тоннами реклами. І потім як же я пригадала про існування цей каталог і за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий вибір! Ця знахідка став настільки детальним, що в результаті навіть юна ще дуже молода помічниця змогла молодій взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем приготували чарівний кулінарну феєрію, який перетворився на головним успіхом вечора. І ось вам результат всі мої вже заздрісні сусідки питають: "Яким чином ти знайшла такий просто бомбезний рішення?"
Сайт
Trouver tous les messages de cet utilisateur
Citer ce message dans une réponse
Poster une réponse 

Messages dans cette discussion
Для досвідчених кухарів, хто щодня цікавиться кулінарією, та не терпить неохайність у приготуванн - Deliskef - Hier 03:18 PM

Aller à :

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it